De trendkleur van 2020

Kleur van het jaar 2020: CHINESE POSELAIN

Het is tijd voor ontspanning en dat kan je het beste met de 'Kleur van het jaar 2020' van Sigma: Chinese Porcelain!

Voor wie op de hoogte wilt blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur, zijn wij op zoek gegaan naar de kleur van het jaar 2020.

Vanderlindeinterieur_Histor Trendkleur Chinese Porcelain 1 blog kleur 2020 vanderlindeinterieur

In een wereld waar slaap wordt gezien als luxe en de angst voor een versneld leven eigenlijk al werkelijkheid is, is het logisch dat de kleurtrends voor dit komende jaar ontsnapping bieden in de hedendaagse door technologie gedreven maatschappij.

De kleur van het jaar 2020, gekozen door kleurexperts vanuit de hele wereld, is Chinese Porcelain. Deze kleur is een mix van kobalt en moody, inktblauw die zorgt voor kalmte en rustgevende slaap en tegelijkertijd een sfeer van hoop creëert – een groot goed in een rusteloze wereld.

Deze kleur is een dynamische blauwtint die op verschillende manieren kan worden toegepast als aanvulling op een reeks van ontwerpstijlen, van traditioneel tot transitioneel tot eigentijds.

De kleur heeft een rustgevende uitstraling met een dosis charisma.

Bij VAN DER LINDE INTERIEUR adviseren onze experts in interieur u graag over welke kleur het beste bij uw interieur past. Zij luisteren graag naar uw woonwensen en maken een prachtig kleurenpalet passend bij uw smaak. U bent van harte welkom in onze showroom in Bleiswijk.

Vanderlindeinterieur_Histor 3
MEER INSPIRATIE !