Totaalinrichting kantoor


Onze experts in interieur helpen u graag bij het creëren van een functioneel en mooi interieur voor uw bedrijfsruimte.
Maak een afspraak of kom langs in onze showroom en laat u inspireren door onze ingerichte stijlkamers in onze ruim 2000 m² showroom in Bleiswijk.

Elk interieur is anders. Wij helpen u graag het totaalplaatje inzichtelijk te maken.


Wilt u ook dat uw kantoor door ons ontworpen wordt?

Zo werken wij

Realisatie

Het realisatieproces houden wij graag in eigen beheer. Naast het ontwerpproces, begeleiden wij tevens de realisatie van uw interieur. Onze stoffeerders en meubelmakers zijn hierin een onmisbaar onderdeel van het vakkundige team.

Experts in interieur

Onze experts in interieur nemen de tijd om uw wensen inzichtelijk te maken en deze te vertalen naar een origineel en realiseerbaar interieurontwerp. Van schetsen tot definitieve presentaties, u wordt door het volledige proces begeleid.

Professionele partners

Vakmanschap, kwaliteit en aandacht zijn onze kernwaarden. Wij werken nauw samen met diverse technische specialisten en professionals. Met onze interne en externe kennis kan direct op deskundige wijze worden ingespeeld op uw wensen.

Vanderlindeinterieur_sfeerfoto_interieurontwerp woning banner 1 Vanderlindeinterieur_sfeerfoto_interieurontwerp kantoor banner 1 Vanderlindeinterieur_sfeerfoto_interieurontwerp kantoor banner 3 Vanderlindeinterieur_sfeerfoto_interieurontwerp kantoor banner 2
portfolio
"Alles top geregeld!"
"Goede service, ook na vele jaren."
"Zeer behulpzame en vriendelijke mensen. Zeker ook de kennis en vermogen om te combineren van nieuwe meubels met bestaande inrichting is goed."
"Prachtige zaak, met vriendelijk en deskundig personeel."
"Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Mijn kast hangt prachtig en ben er blij mee."

Contact onze experts in interieur

Welke interieur wensen heeft u?
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van een persoonlijke afspraak. Niet voor commerciële doeleinden. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.