Daniels Openhaarden

Daniels Openhaarden is een bedrijf dat naadloos aansluit op de wensen van Van der Linde Interieur en haar klanten als het gaat om service, vakbekwaamheid en sfeer. Inmiddels zijn er diverse sfeerhaarden in onze showroom te bewonderen. Zelfs zonder gas aansluiting is een haard al in uw woning te realiseren.

Klik hier om meer te weten te komen over Daniels Openhaarden en de collectie.

Tribe

Op zoek naar een unieke en zeer exclusieve wandafwerking? Dan bent u bij van der Linde Interieur aan het goede adres.

Met het unieke stucwerk van Tribe Paint, bestaande uit prachtige intense en karaktervolle tinten, creëert u een gevoel van warmte in uw huis. Tribe Paint laat zich inspireren door Afrika. De rauwheid en de intensiteit van de kleurenrange komt terug in het assortiment van 70 verschillende kleuren!

Wilt u geïnspireerd worden, bekijkhier de collectie van Tribe Paint.

Leather Walls

Bent u op zoek naar een exclusieve wandbekleding voor in uw woning of uw bedrijf?

Door de tegels van Leather Walls krijgt uw wand direct een warme, chique, tijdloze en sfeervolle uitstraling. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en leersoorten en kunnen in verschillende patronen door onze specialisten aangebracht worden.

Kom gezellig langs in de showroom van Van der Linde Interieur en samen met u bekijken we uw wensen en de mogelijkheden die Leather Walls te bieden heeft.

Klik hier om meer te weten te komen over Leather Walls en doe inspiratie op.

Etagon

Wilt u graag iets exclusiefs toevoegen aan uw interieur. Met ruim 40 kleuren in meer dan zes leersoorten zijn de mogelijkheden die Etagon te bieden heeft ‘eindeloos’.

Al het leer van Etagon is geschikt voor op de wand. De ruwe, natuurlijke uitstraling zorgt voor een authentiek effect in huis.
Daarnaast leent de Nevada-collectie zich uitstekend voor vloer- en trapbekleding. Dit leer is van nature steviger dankzij de sterke nerfstructuur.

Komt langs bij Van der Linde Interieur en laat u informeren naar de mogelijkheden.

Klik hier om inspiratie op te doen en de collectie van Etagon te bekijken.

DOCK FOUR