Van der Linde Interieur Leolux 1
Van der Linde Interieur Leolux 11
Van der Linde Interieur Leolux 2
Van der Linde Interieur Leolux 15
Van der Linde Interieur Leolux 3
Van der Linde Interieur Leolux 4
Van der Linde Interieur Leolux 5
Van der Linde Interieur Leolux 12
Van der Linde Interieur Leolux 6
Van der Linde Interieur Leolux 13
Van der Linde Interieur Leolux 7
Van der Linde Interieur Leolux 16
Van der Linde Interieur Leolux 8
Van der Linde Interieur Leolux 9
Van der Linde Interieur Leolux 10
Van der Linde Interieur Leolux 14

OVER LEOLUX

Leolux staat voor eigenzinnige design meubelen. Hoogwaardig, comfortabel en duurzaam, met veel passie door ervaren vakmensen vervaardigd, waarbij ambacht en hightech samenkomen. Een inspirerende meubelcollectie bestaande uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamers, salontafels en poufs, ontworpen door internationale designers. Soms eigenwijs, royaal of gestileerd.
Door de vele mogelijkheden qua maatvoeringen, bekleding en kleuren, maar ook de opties om de zithoogte of de zitdiepte aan te passen past een meubel bijna altijd in ieder interieur. Net als van der Linde Interieur let ook Leolux op de aller kleinste details. Zo kunt u bij veel modellen de wijze van stikken van de stiknaad bepalen en zelfs de kleur van het garen van de stiknaad bepalen. Kortom een groot deel van de Leolux collectie is zelf te configureren, zo is van ieder meubel een uniek exemplaar te maken. U krijgt dan ook een meubelstuk specifiek voor u geproduceerd met de mooiste materialen, voor jarenlang genieten.

Al decennia lang is van der Linde Interieur een toonaangevende Leolux dealer. De aantrekkelijke vormgeving van de meubels maken de meubelen geliefd bij onze jonge en oudere klanten.

deze merken vinden wij ook top