Thuiswerken in stijl

Op dit moment zijn er veel mensen die vanuit huis werken. We kunnen er niet omheen, onze werkomgeving veranderd en wij moeten een flexibele houding aannemen om mee te kunnen veranderen met de ontwikkelingen. Vooral met de uitbraak van het Coronavirus is thuiswerken geen luxe, maar een manier om jezelf en je omgeving veilig en gezond te houden. Hierdoor hebben veel mensen hun vertrouwde werkplek op kantoor verlaten om deze in te ruilen voor een plekje aan de keukentafel.

Ook al is het een kleine moeite om elke ochtend de laptop te pakken (samen met een kopje koffie uiteraard...) en aan het eind van de dag alle spullen weer op te bergen, zou het veel prettiger zijn om een werkplek thuis te creëren, waar je geconcentreerd te werk kunt gaan.

Daarnaast kun je aan het einde van de werkdag de spullen laten liggen in de werkruimte en heerlijk dineren aan de keukentafel, zonder het gevoel te hebben er al de hele dag gezeten te hebben.

Vanderlindeinterieur_Thonet S 1200 desk Van der Linde Interieur

Werken vanuit huis in een mooie werkruimte, doen wij als designliefhebbers uiteraard geheel in stijl! Met de mooie meubelen van Thonet wordt thuiswerken een feestje.

Voor degenen die Thonet nog niet kennen: Thonet is een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie. Dit bedrijf maakt gebruik van baanbrekende technologieën, zonder daarbij hun traditionele wortels uit het oog te verliezen. Sinds 1819 produceert Thonet kwalitatief hoogwaardig meubilair wat in het teken staat van de ultieme combinatie van vorm, functionaliteit en esthetiek.

Vanderlindeinterieur_Thonet hout Van der Linde Interieur

Wij hebben een meubelstuk uitgekozen waar je heerlijk aan zult werken: de elegante secretaire S 1200! Dit meubelstuk heeft een compacte vorm (past dus zelfs in de kleinste woonruimtes) en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met bijpassende accessoires, zoals:

  • de S 1211 pennenhouder
  • de S 1212 brievenbakje DIN A4
  • de S 1213 multifunctionele documentenhouder
  • de S 1213 multifunctionele documentenhouder

Het schrijfblad en het opbergvak rusten op een stalen buisframe dat schuin is geplaatst om het opstaan in smalle ruimten te vergemakkelijken en de voetensteun zorgt voor een ontspannen zithouding.

Vanderlindeinterieur_Thonet S1200 Desk
Vanderlindeinterieur_Thonet desk S1200
Vanderlindeinterieur_Thonet
MEER INSPIRATIE !