Totaalinrichting woning


Onze experts in interieur helpen u graag bij het creëren van een functioneel en mooi interieur voor uw bedrijfsruimte. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom en laat u inspireren door onze ingerichte stijlkamers in onze ruim 2000 m² showroom in Bleiswijk.

Elk interieur is anders. Wij helpen u graag het totaalplaatje inzichtelijk te maken.


Wilt u ook dat uw inrichting door ons ontworpen wordt?

Zo werken wij

Showroom in Bleiswijk

Ruim 2000 m² showroom in Bleiswijk met stijlkamers ingericht door onze experts in interieur. U vindt hier een zeer ruime collectie van designmeubilair, verlichting, raambekleding, wandbekleding, vloerbedekking, slaapkamer- meubilair en kasten op maat.

Experts in interieur

Onze experts in interieur nemen de tijd om uw wensen inzichtelijk te maken en deze te vertalen naar een origineel en realiseerbaar interieurontwerp. Van schetsen tot definitieve presentaties, u wordt door het volledige proces begeleid.

Realisatie

Het realisatieproces houden wij graag in eigen beheer. Naast het ontwerpproces, begeleiden wij tevens de realisatie van uw interieur. Onze stoffeerders en meubelmakers zijn hierin een onmisbaar onderdeel van het vakkundige team.

Professionele partners

Vakmanschap, kwaliteit en aandacht zijn onze kernwaarden. Wij werken nauw samen met diverse technische specialisten en professionals. Met onze interne en externe kennis kan direct op deskundige wijze worden ingespeeld op uw wensen.

Vanderlindeinterieur_sfeerfoto_Portfolio interieur foto interieurontwerp interieurstylist interieurarchitect architect ontwerp design expert in interieur woonkamer zithoek a banner Vanderlindeinterieur_sfeerfoto_interieurontwerp woonkamer zithoek Vanderlindeinterieur_sfeerfoto_interieurontwerp woonkamer Vanderlindeinterieur_sfeerfoto_interieurontwerp slaapkamer gordijnen behang
Portfolio
"Prachtige zaak, met vriendelijk en deskundig personeel."
"Met veel aandacht heeft Peter ons geholpen om een prachtige inrichting tot stand te brengen. Elke dag genieten wij van onze mooie woning."
"Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Mijn kast hangt prachtig en ben er blij mee."
"Zeer behulpzame en vriendelijke mensen. Zeker ook de kennis en vermogen om te combineren van nieuwe meubels met bestaande inrichting is goed."
"Alles top geregeld!"
"Goede service, ook na vele jaren."

Contact onze experts in interieur

Welke interieur wensen heeft u?
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van een persoonlijke afspraak. Niet voor commerciële doeleinden. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.