Langer slapen in de winter

Na een aantal heerlijke warme zomerweken en voor veel mensen een vakantie in eigen land, gaan we nu toch echt weer richting de herfst en winter. De dagen worden korter en zijn minder lang licht. De kaarsen en de openhaard kunnen straks weer aan en langer onder de warme dekens blijven liggen hoort er daar natuurlijk ook bij. Uit onderzoek is gebleken dat men in de winter langer slaapt, gemiddeld een half uur langer!

1 2 persoons boxspring Auping vanderlindeinterieur banner

Maatwerk

Een goede en extra lange nachtrust begint met een goed bed en matras. Maar welke matras is nou het beste? Het belangrijkste om te realiseren is dat een goed bed maatwerk is. Of dit nou een boxspring, een bed met lattenbodem of alleen een matras betreft, er moet rekening gehouden worden met je lichaamsbouw, gewicht, slaaphouding en natuurlijk je persoonlijke voorkeuren. Daarnaast kun je met een verstelbare bodem nog meer comfort creëren.

Auping bed matras boxspring beddengoed dekbedovertrek beddenbodem vanderlindeinterieur

Het vinden van een goede matras is een uitdaging, maar bij Van der Linde Interieur weten we als geen ander uw slaapkamer in te richten voor een ontspannen nachtrust. Naast het adviseren van een goed bed en matras van onder andere het topmerk Auping kunnen wij uw slaapkamer compleet inrichten. Denk hierbij aan vloeren, exclusieve gordijnen en/of vitrages, behang, bijzonder stucwerk. Maar ook uw kledingkast of inloopkast kunnen wij volledig op maat realiseren.

Kom een keer langs in onze showroom en wij helpen graag om dat half uurtje langer slapen nog comfortabeler te maken!

1 2 persoons boxspring Auping vanderlindeinterieur banner2 1920x1082

Bekijk hier inspiratie voor slaapkamerkasten.

MEER INSPIRATIE !