Een eyecatcher in uw interieur: aluminium deuren!

Het aluminium (schuif)deursysteem van Grand Steel Doors komt in elke interieurstijl tot zijn recht. Het strakke framewerk geeft een moderne en industriële look. Het is de perfecte oplossing binnen het interieur om bijvoorbeeld als een afscheiding tussen woonkamer en keuken of hal of als glazen kantoorwand. En door het gebruik van glas behoud je lichtinval en blijven alle ruimte goed zichtbaar. Een echte eyecather!

Van der Linde Interieur Showroom Grand Steel Doors aluminium deuren

Aluminium kozijnen zijn naast stalen kozijnen de laatste jaren populair geworden. Het heeft namelijk dezelfde voor- en nadelen en dezelfde uitstraling als de stoere industriële stalen deurkozijnen. Aluminium is tevens iets goedkoper dan een stalen kozijnen en daarnaast duurzaam en vormvast en ook licht qua gewicht en stevig. De aluminium industriële deuren zijn in tegenstelling tot bijvoorbeeld houten steellook deuren onderhoudsvrij, ideaal dus! Aluminium is tevens duurzaam materiaal, waardoor u er gemakkelijk jaren plezier van zult hebben. Meer onderhoud dan af en toe eens schoonmaken is niet nodig. Schuren en verven is verleden tijd.

Van der Linde Interieur Blog Grand Steel Doors aluminium deuren 3

Het systeem van Grand Steel Doors is geheel naar eigen wens in te delen. Denk hierbij aan een staand of hangend deursysteem, leverbaar in een wit en zwart frame, vaste wanden in combinatie met schuivende of openslaande deuren/wanden. Er zijn tevens vele vakverdelingen mogelijk en kan er gekozen worden voor een ingewerkte stalen handgreep en is softclosing toepasbaar.

Met al deze mogelijkheden kan iedereen hiermee zijn eigen stijl en sfeer creëren.

Van der Linde Interieur Blog Grand Steel Doors aluminium deuren

Wilt u ook aluminium eyecather in uw woning kom dat een keer langs bij Van der Linde Interieur. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en bepalen samen met u wat het eindresultaat moet zijn. Tevens meten wij alles zelf in en worden de deuren gemonteerd door onze vakmensen.


Welke deur en/of welk raamkozijn u ook kiest: het wordt een ware blikvanger in uw interieur!

Van der Linde Interieur Blog Grand Steel Doors aluminium deuren 2 copy
MEER INSPIRATIE !