Vintage items combineren met design meubels

Wees niet bang om vintage items te combineren met moderne meubels. Dat is ook wat we proberen te doen in onze persoonlijk interieuradviezen. Ben jij op zoek naar manieren om karakter en verfijning toe te voegen aan jouw huis? Er echt een persoonlijk interieur van maken. Wil jij een woonkamer met een moderne uitstraling zonder dat deze kil of saai aanvoelt? Durf dan vintage items (bijvoorbeeld een oude kast of een klassiek schilderij) te mixen met moderne stukken. Hierdoor kun je een prachtige ruimte vol charme en stijl creëren die helemaal past bij wie jij bent.


Van der Linde Interieur Blog Vintage wonen

Bij het ontwerpen van een persoonlijk interieur vinden wij het belangrijk om verschillende elementen uit verschillende tijdperken te combineren. Door zowel vintage als hedendaagse stijlen te combineren ontstaat een unieke sfeer die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Dus verzamel gerust mooie tijdloze meubelstukken of accessoires met een verhaal (van oma geweest, altijd in de familie gebleven, op een markt ergens in Zuid Europa gekochten et cetera). Hiermee leg jij de basis voor een persoonlijk interieur. Wij nemen deze items graag mee in het interieuradvies en combineren deze dan met een fantastische hoekbank van Pode of een eettafel van Arco.

Foto is gemaakt door Stephanie Harvey.