Verlichting

Wanneer u onze showroom een keer heeft bezocht, zult u zich vast herinneren dat er veel verlichting te vinden is onze showroom. In de interieurbranche kennen we veel soorten verlichting, maar welke verlichting is de geschikte verlichting voor in uw woonkamer, keuken of kantoor. In deze blog is te lezen wat voor verlichting er is en in welke ruimte deze het beste toe te passen is. Mocht u na het lezen van deze blog meer informatie over verlichting willen krijgen, dan kunt u terecht bij onze interieuradviseurs terecht, die u graag hierover adviseren.

Vanderlindeinterieur Hollands Licht

In de interieurbranche werken we met vijf soorten verlichting; basisverlichting / algemene verlichting, accentverlichting, functionele verlichting, sfeerverlichting en decoratieve verlichting.

Als u in uw eigen woning of in andere woningen gaat kijken, zullen vrijwel alle vijf de verlichtingssoorten aanwezig zijn. Wellicht dat u zelf al kunt invullen welke verlichting waar in de ruimte hangt of staat. Naast dat er verschillende soorten verlichtingen zijn hebben we natuurlijk ook een breed aanbod aan armaturen in de showroom. Met armaturen wordt het uiterlijk van de lamp bedoeld, voor in een interieur is dit op de soort verlichting na bijna het belangrijkste wat telt. Het is natuurlijk wel zo mooi als de lamp die u aanschaft past bij de rest van het interieur, er zijn namelijk veel soorten, kleuren en maten van verlichtingsarmaturen. Op deze manier zorgen we er bij Van der Linde Interieur voor dat er genoeg aanbod is; ook voor uw interieur!

Vanderlindeinterieur Vibia Luceplan

Naast de verschillende merken verlichting die we al verkochten hebben we sinds kort het merk Market set kunnen toevoegen aan onze leveranciers. Hiervan hebben we inmiddels ook een product in onze showroom staan.

Bent u benieuwd naar de verlichting van Market set en naar de andere soorten verlichting die wij kunnen aanbieden? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze showroom, waar onze adviseurs u alles kunnen vertellen over welke verlichting het beste is voor in uw interieur.

Vanderlindeinterieur Market Set