Transformatie kantoren Yer

Een werkomgeving die inspireert en motiveert: de nieuwe kantoren van Yer

Met trots kunnen we meedelen dat we in de afgelopen jaren diverse vestigingen hebben mogen ontwerpen voor onze gewaardeerde en trouwe klant Yer.

Met vestigingen door heel Nederland en zelfs internationaal is Yer een toonaangevende recruiter. Samen met Yer mochten wij de verschillende kantoren vernieuwen en klaarstomen voor de toekomst. Niet alleen streven we ernaar dat de kantoren effectieve werkplekken zijn, maar ook voorzien in hoogwaardige formele en informele ontmoetingsplekken. Ons doel is dat medewerkers met plezier naar kantoor komen, waarbij de inspirerende omgeving bijdraagt aan een productieve werksfeer.

Bij het inrichten van deze kantoorruimtes hebben wij gezorgd voor een optimale indeling, de juiste kleuren op de wanden en een doordacht vloerontwerp. Bovendien hebben we het vaste meubilair, zoals kasten, balies en garderobes, ontworpen en laten realiseren door onze eigen meubelmaker en door Jan de Jong Interieurbouw. We hebben ook de prachtige akoestische armaturen van In-Zee in alle kantoren geïntegreerd. Deze opvallende elementen geven de ruimtes de finishing touch.


007 YER Rotterdam a


Een standaardconcept voor het vaste meubilair

In samenwerking met Yer hebben we in de loop der tijd een concept ontwikkeld voor het vaste meubilair in hun kantoren. Dit zorgt ervoor dat alle vestigingen altijd voorzien zijn van voldoende lockerkasten, garderobes en opbergruimte. Door dit concept blijft het kantoor altijd opgeruimd; alles heeft een plek en alle voorzieningen, zoals kasten en garderobes, hebben dezelfde professionele uitstraling die perfect bij Yer past.


Van der Linde Intereur Portfolio Yer Arnhem 17


Elk kantoor met een unieke sfeer

Ondanks het gebruik van het standaardconcept en de herkenbare 'Yer' kleurstelling, heeft elke vestiging toch zijn eigen unieke sfeer en uitstraling. Dit komt doordat we steeds weer een ander kleur- en vloerontwerp toepassen. Op deze manier kunnen we inspelen op de specifieke wensen van Yer en ervoor zorgen dat elk kantoor een eigen identiteit heeft die aansluit bij het gebouw.

Als ontwerpteam zijn wij er trots op dat we Yer mogen ondersteunen in hun streven naar professionele, functionele en esthetisch aantrekkelijke werkplekken. We geloven sterk in de kracht van goed ontworpen ruimtes om mensen te inspireren, samenwerking te bevorderen en productiviteit te verhogen.

Wil je meer weten over onze projecten of hoe wij ook jouw bedrijf kunnen helpen bij het creëren van een inspirerende werkomgeving? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Yer Groningen 3