Kleurrijke interieurs

Bij Van der Linde Interieur zijn wij gek op kleur!

Kleur hoef je namelijk niet alleen toe te passen op het meubilair, ook de wanden, gordijnen en vloeren krijgen bij ons vaak een mooi kleurtje! Wij geven jouw daarom graag inspiratie voor een kleurrijk interieur, want voor kleur hoef je echt niet bang te zijn!

Vanderlindeinterieurkleurblog

Laten we beginnen met een mooi voorbeeld van één van onze stijlkamers in onze showroom in Bleiswijk.

Onze interieurexperts Mira van der Linde en Daniel Azzaro hebben bij deze stijlkamer gekozen voor een mooie warme basis. Door 'aaibaar' Vescom behang in twee kleuren toe te passen (goudgeel en beige) en deze horizontaal op de wand te plaatsen ontstaat er een speels effect en een dynamische uitstraling. Voor degenen die denken dat de overige wanden in een witte tint gesausd zullen worden; die hebben het mis. Voor de wand die er haaks op staat hebben Mira en Daniel namelijk juist voor een mooie diepe zwarte kleur gekozen als contrast op de lichte tinten in het interieur. In combinatie met een grafisch kleed met ingetogen zwart-wit-beige tinten krijgt deze stijlkamer een interessante compositie.
De neutrale ovale Metaform tafel in combinatie met de tijdloze zwarte stoelen van Thonet, zorgen ervoor dat de kleuren naadloos in elkaar overgaan.

Spreekt deze stijlkamer jouw aan en zie je iets wat perfect in jouw interieur zou passen, neem dan contact met ons op via deze link.

Vanderlindeinterieurkleurblog2

Deze stijlkamer is door onze experts in interieur op een hele andere manier manier voorzien van kleur.

Felle kleuren wisselen zich af met neutrale tinten. Het mooie behang van Arte in een frisse rood oranje tint steekt mooi af met de neutrale dressoir van Pastoe. Door er een felle Pode Swipe bank in het interieur te plaatsen, ontstaat een spannende dynamiek in de ruimte. Deze exacte Swipe bank van Pode (showroommodel) bieden wij aan met maar liefst 30% korting! Neem contact op met onze experts via deze link en neem hem mee voor een kleurrijk interieur.

Swipe Pode