Een tweede thuis

Natuurlijk zijn we bij Van der Linde Interieur super trots dat we voor onze klanten van hun huis een echt thuis mogen maken. Met persoonlijk interieuradvies waarin alle wensen en behoeften een plek krijgen. Sommige van onze klanten zijn zo tevreden met de inrichting in Nederland dat we zelfs gevraagd worden om het tweede huis, in dit geval in Spanje Marbella, in te richten. Gelukkig weet onze collega Daniël ook daar raad mee.

Wij zijn bij Van der Linde Interieur altijd blij als tevreden klanten terug komen en ons (weer) het vertrouwen geven om, zoals in dit geval, ook een tweede huis om te toveren tot een luxe en comfortabel tweede thuis. Nu laten we graag onze klant aan het woord over hun ervaringen.Tijd dus om met hen in gesprek te gaan.

“Samen een tweede huis inrichten in het zonnige Marbella is voor velen een droom die voor ons werkelijkheid is geworden. Het Spaanse klimaat, de prachtige stranden en de levendige sfeer maken deze plaats voor ons tot een “tweede thuis”. Als je besluit om in het buitenland een appartement te kopen, dan wil je natuurlijk dat dit echt aanvoelt als jouw eigen plekje. Een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van al het moois dat deze plek te bieden heeft." - aldus een blije klant.

20230125 160200 resized

Deskundig interieuradvies

Als je besluit om jouw appartement helemaal opnieuw in te richten, dan is het allereerst noodzakelijk om deskundig advies in te winnen bij een interieurontwerper. Gelukkig kende wij het werk van Daniël al en heeft hij samen met ons gekeken naar de mogelijkheden met betrekking tot de indeling van de ruimte. Uiteraard ook het selecteren van meubels, kleuren en materialen die passen bij onze persoonlijke stijl. Daarnaast heeft Daniel ook rekening houden met praktische zaken zoals opbergruimte en natuurlijk de verlichting. Het resultaat is prachtig maar vooral zeer verrassend! Een persoonlijk interieur met kleurencombinaties en materialen waar wij nooit aan zouden denken.

Volledig ontzorgd

Geen half werk. Bij Van der Linde Interieur pakken ze het totale project op. Ons huis in Nederland, maar ook ons vakantiehuis. Compleet ontzorgd. Van het interieuradvies, het bestellen van exclusieve maatwerk meubels tot de hele logistieke operatie om het in Spanje geleverd te krijgen. Niet te vergeten, natuurlijk het ook daadwerkelijk in ons appartement in Marbella plaatsen en monteren van alle uitgezochte producten. Het was helemaal af. Tot in de puntjes verzorgd.

Exclusieve collectie en alles op maat

Natuurlijk wil je meubels die passen bij de sfeer en uitstraling die jij voor ogen hebt. Binnen de prachtige collectie meubels van Van der Linde Interieur hebben we gekozen voor onder andere een bank van Leolux en een kast van Castelijn. Om deze nog persoonlijker te maken heeft Daniël ervoor gezorgd dat zelfs de poten van de bank in een afwijkende kleur gespoten zijn. De kast kreeg een afwerkingen met een marmeren blad. Allemaal niet standaard, dit geeft toch een exclusief gevoel.

20230125 160401 resized

Mooiste én meest passende materialen

Altijd fijn om te lezen dat klanten zo tevreden zijn. Wij proberen bij het selecteren van meubels en accessoires altijd rekening te houden met de kleuren en materialen die passen bij de persoonlijke stijl van de klanten. In Marbella zien we vaak veel lichte kleuren zoals wit, beige en pasteltinten. Deze kleuren zorgen voor een frisse uitstraling en maken de ruimte optisch nog groter. Om echt een persoonlijk interieur voor dit echtpaar te maken, heb ik ervoor gekozen om mooie, warm en rijke materialen als hout, marmer en leder toe te passen Deze materialen geven niet alleen een luxe uitstraling aan het appartement, het maakt er zelfs een beetje een hotel van. “We hoeven alleen nog voor het ontbijt te zorgen”, aldus de klanten vanuit een zonnig Spanje.

Ook een persoonlijk interieuradvies? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

01