Een ruime en veelzijdige woning voor het hele gezin

Deze adembenemende rietgedekte villa is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook alle ruimte en comfort die een gezin nodig heeft. Het echtpaar dat deze woning bewoont, wilde een plek creëren waar ze samen konden genieten van hun rust, maar ook volop ruimte hadden voor hun kinderen en kleinkinderen. En dat is precies wat we hebben gerealiseerd.

Eén van de bijzondere kenmerken van deze villa zijn de vele glaspartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht in elke ruimte. Dit geeft de woning een open en uitnodigend gevoel, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een naadloze integratie van binnen en buiten.

1000009761

Een harmonieuze mix van moderniteit en natuurlijke elementen

Bij het ontwerpen van het interieur hebben we gezocht naar een harmonieuze mix van moderne elementen en natuurlijke materialen. Dit resulteert in een vriendelijke, rustige en natuurlijke uitstraling die perfect past bij de omgeving van de woning.

De warme houten vloer is een prachtige basis voor het interieur. Het geeft de ruimtes een gezellige en uitnodigende sfeer. Daarnaast hebben we gekozen voor strakke zwarte deuren en kozijnen die zorgen voor een eigentijdse touch.

A 26 a

Een kleurrijk accent met groene leren banken

Om wat kleur toe te voegen aan het geheel, hebben we gekozen voor banken met een groene leren achterzijde. Deze banken hebben niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar zijn ook uiterst comfortabel. De groene kleur zorgt voor een levendig accent in de ruimte, terwijl het tegelijkertijd aansluit bij de natuurlijke elementen in het interieur.

Eyecatcher: Het visgraat karpet

Eén van de absolute eyecatchers in dit interieur is het karpet. Dit karpet trekt direct de aandacht en voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte. Het karpet bestaat uit natuurlijk grijze lederen stroken in een visgraat patroon waardoor deze een levendige en eigentijdse uitstraling krijgt.

IMG 3819 kopiëren 2

Ook de keuken mochten we ontwerpen

Deze keuken bestaat uit een kastenwand met alle benodigde apparatuur, zoals een oven, kookplaat en vaatwasser. Daarnaast is er voldoende plank- en werkruimte om gerechten voor te bereiden en ingrediënten op te bergen. Het gebruiksgemak stond centraal bij het ontwerp van deze keuken.

Om een warme en gezellige sfeer te creëren, hebben we ervoor gekozen om de keuken uit te voeren in een donkere houtkleur. Dit geeft de ruimte een luxueuze uitstraling en past perfect bij de rest van het interieur. Het donkere hout vormt een prachtige achtergrond voor de moderne apparatuur en accessoires.

Het pronkstuk van deze keuken is zonder twijfel het kookeiland met barelement. Hier kunnen gasten plaatsnemen op comfortabele krukken en genieten van een kopje thee terwijl de kok aan het werk is. Het kookeiland biedt niet alleen extra werkruimte, maar dient ook als centrale plek waar mensen samen kunnen komen en gezelligheid kunnen ervaren.

De perfecte eettafel

Om een naadloze overgang te creëren tussen de keuken en de eetkamer, hebben we ervoor gezorgd dat de eettafel perfect past bij het interieur van de keuken. De tafel is gemaakt van hetzelfde donkere hout als de keukenkasten en vormt daardoor een harmonieus geheel.

Bij een mooie eettafel horen natuurlijk ook comfortabele stoelen. In dit ontwerp hebben we gekozen voor stoelen op wielen, zodat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden. De stoelen zijn uitgevoerd in twee kleuren - een combinatie van licht leer en een prachtig bordeauxrode stof – die nog meer warmte toe te voegen in het interieur.

Afwerking met sfeervolle lampen

Om het geheel af te maken, hebben we gekozen voor sfeervolle lampen boven zowel de eettafel als het barelement van het kookeiland. Deze lampen zorgen niet alleen voor voldoende verlichting tijdens het koken of eten, maar dienen ook als decoratief element dat bijdraagt aan de totale ambiance van de ruimte.

Als blikvanger hebben wij in de hoge hal een opvallende kroonluchter toegepast. Dit trekt bij binnenkomst meteen de aandacht en geeft een gevoel van luxe en stijl.

Ben je benieuwd naar wat Van der Linde Interieur voor jou kan betekenen?

Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.