Behang expositie

Vander Linde Interieur Moooi Wallcovering Indigo Macaquekopie

Met dit prachtige behang heb je thuis een ware kunstexpositie, waar je elke dag van kunt genieten! Door het bundelen van hun krachten hebben de twee topdesignmerken, Moooi en Arte, speciale producten op de markt gezet. De verschillende creaties stralen creatieve luxe uit en zijn tegelijkertijd innovatief, uitdagend en poëtisch.

Vander Linde Interieur Moooi Wallcovering MENAGERIE OF EXTINCT ANIMALS

Dit behang bestaat uit een fantastische fauna print, digitaal geprint op een soft-touch textiel op vlies. In dit behang zijn elk van de tien uitgestorven dieren op mysterieuze wijze verborgen. Hier kun je uren naar kijken . . .

Vander Linde Interieur Moooi Wallcovering RENDEZVOUS TOKYO BLUE

Deze levendige muurbekleding, gedrukt op een zachte en fluweelachtige stof met denimtexturen, schildert een weelderig bos dat leven en beweging uitstraalt. Maar als je alles nauwkeuriger bekijkt, ontdek je in de overvloed van exotische bloemen Indigo Macaques, die in traditionele kimono's zijn gekleed.

Vander Linde Interieur Moooi Wallcovering INDIGO MACAQUE 2

Dit kunstwerk is ook te zien in het begin van deze Blog. Textielmuurbekleding vervaardigd uit denim, met gekleurd borduurwerk. Het patroon op de Indigo Macaque-muurbekleding toont een vrolijke scène van Indigo Macaque-families, terwijl zij op hun favoriete plaats in een ontspannen sfeer aan het baden zijn: de warmwaterbronnen aan de voet van de Japanse bergen.