Een droomwoning in Bergschenhoek


"Anderhalf jaar geleden stonden wij met ons gezin, met drie opgroeiende kinderen, aan de vooravond van een spannend avontuur: de realisatie van ons droominterieur voor onze nieuwe woning in Bergschenhoek. Dit was geen impulsieve beslissing, maar het resultaat van een weloverwogen plan. Een mooi moment om het nu een keer goed te doen! Op aanraden van een iemand stapten we binnen bij Van der Linde Interieur, waar we hoopten deskundig advies te krijgen voor ons project. Onze verwachtingen zijn overtroffen!"
In deze delen we de ervaring en het prachtige eindresultaat voor onze klant.

Een doordacht en persoonlijk interieur- en lichtplan

Het interieurplan voor deze droomwoning begon met het aanleveren van lichtplan, aangezien dit nauw samenhangt met de indeling van het interieur en de opstelling van het meubilair. Met de blik van onze interieuradviseur hebben we de basis gelegd voor de begane grond. Specifiek: de woonkamer en de leefkeuken. Hierbij keken we natuurlijk niet alleen naar verlichting en meubels, maar ook naar de wandafwerking (o.a. met Arte behang), vloeren en de raamdecoratie.

Ingetogen luxe ontmoet chique stijl

De nadrukkelijk wens was om een interieur te creëren dat ingetogen luxe uitstraalt en tegelijkertijd een chique stijl heeft. Dit is onder andere terug te zien in de keuze voor het Arte behang in de woonkamer en één van de slaapkamers, evenals de raamdecoratie van Luxaflex van de keukenerker. Om eenheid te creëren kozen we voor marmoleumvloeren van Forbo die doorlopen op de eerste en tweede etage, die doorlopen in de trappen. Met een uitnodigende petrol-achtige kleur, die perfect past bij de gewenste uitstraling van het huis.

Praktisch en realistisch advies

Bij Van der Linde Interieur proberen wij voor onze klanten een fijne sparringpartner te zijn. Gelukkig werd onze vriendelijke manier van begeleiding bij het maken van keuzes en de uiteindelijk de realisatie van het plan gewaardeerd. Het is altijd mooi om samen de tijd te nemen om naar de persoonlijke wensen en ideeën te luisteren. Voor hen te zoeken naar praktische en realistische oplossingen zoals bijvoorbeeld de kasten in de slaapkamer van Novamobili.

"Het was prettig om met een team van experts te werken die niet alleen oog hebben voor esthetiek, maar ook rekening houden met functionaliteit en ons gezinsleven. Al met al kijken we terug op een zeer geslaagde samenwerking met Van der Linde Interieur. Ons huis in Bergschenhoek is nu precies zoals we het voor ogen hadden: een plek waar ingetogen luxe en chique stijl samenkomen, en waar we ons helemaal thuis voelen. Dankzij het deskundige advies en de begeleiding van Van der Linde Interieur hebben we een interieur gecreëerd dat niet alleen mooi is, maar ook praktisch en functioneel voor ons gezin. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en genieten elke dag van onze droomwoning."

Heb jij ook plannen om je interieur aan te pakken of ben je benieuwd naar wat Van der Linde Interieur voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw persoonlijke droominterieur.