GRATIS POEF BIJ EEN CARUZZO-FAUTEUIL

Ontdek de exclusieve aanbieding van Leolux!


Bij aankoop van een fauteuil Caruzzo ontvang je een GRATIS poef! Geldig van 1 maart tot en met 31 juli 2024. Upgrade je interieur met tijdloze elegantie en comfort.

Mis deze unieke kans niet!

*Vraag onze adviseurs naar de actievoorwaarden

MELLOO NU EXTRA VOORDELIG IN FRESCO.

Een mooie bank, met een mooie stof voor de allermooiste prijs. Profiteer nu van aantrekkelijk voordeel op het hele Melloo-programma als u kiest voor de fraaie kwaliteitsstof Fresco.

Tot en met 31 mei is de Melloo extra voordelig in de stof Fresco*

*Vraag onze adviseurs naar de actievoorwaarden.

FELIZIA NU EXTRA VOORDELIG IN SENSO-LEER.

In Felizia brengt Leolux al haar kennis op het gebied van vormgeving en ergonomie samen. Dat zie je aan de zachte rondingen, je voelt het aan de stevige zittingen en de kussens op de armen. Het resultaat: een uniek meubel met een toegankelijk design en een geweldig actief comfort.

Of je nu kiest voor een hoge of een lage rug, als je jouw Felizia laat uitvoeren in het fraaie Senso-leer, profiteer je altijd van een mooie actieprijs! Zo is er al een 2,5-zits (laag) Felizia in Senso leer voor € 4.345,-

Tot en met 31 mei is de Felizia extra voordelig in de Senso leer*

*Vraag onze adviseurs naar de actievoorwaarden.

VORM JE VOORDEEL MET SPOT EN SPARKLE

Wil je een mooie Spot of Sparkle toevoegen aan jouw interieur? Dan is dit je kans, want deze aansprekende fauteuils zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd als je kiest voor Fusion-leer of de stoffen Steelcut Trio en Steelcut Quartet. En ook bij een combinatie van deze materialen geldt de actieprijs.

Deze actie loopt t/m 31 mei 2024