Een comfortabel cadeau!

Alsof de stijl en mogelijkheden van Caruzzo nog niet aantrekkelijk genoeg zijn, presenteert Leolux nu een spectaculaire actie. Want wie nu een Caruzzo-fauteuil bestelt, krijgt de bijpassende poef helemaal gratis!

Caruzzo is er in stof vanaf € 2.295,- en in leer vanaf € 2.575,-. De poef wordt uitgevoerd in dezelfde bekleding als de fauteuil.

Kom langs in onze showroom en vraag naar de voorwaarden.

NU BIJ ELKE PODE-FAUTEUIL EEN BAYAN OF BOTTLE STOOL CADEAU!

Ontvang nu tijdelijk een gratis bijzettafel bij aankoop van een Pode fauteuil! U kunt zelf een keuze maken uit de trendy keramieken Pode Bayan of de originele kruk met wijnhouder, de Pode Bottle Stool.

Kom gerust langs in onze showroom en informeer naar de voorwaarden.

Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2020.

WIN UW AANKOOP BEDRAG TERUG

Win het volledige aankoopbedrag van uw nieuwe vloer terug. Registreer uiterlijk 31 augustus 2020 uw factuu.r op ambiant.nl/winactie

TIP: bekijk op de website www.ambiant.nl hoe jouw favoriete vloer past in je interieur door een foto van de gewenste ruimte te uploaden. Zo kun je verschillende stijlen uitproberen en ben je 100% zeker over je nieuwe aankoop.

Een bijzonder kado in bijzondere tijden!

Een bijzonder kado in bijzondere tijden! Montis trakteert op een waardebon van € 250,- op een bank uit de Montiscollectie…..*

Het enige wat je moet doen is een formulier invullen op de website van Montis. Je ontvangt dan, na het invullen van je gegevens, de waardebon per email voorzien van een uniek nummer. Deze waardebon kun je dan bij Van der Linde Interieur verzilveren!

Interesse? kijk op www.montis.nl en vul het formulier in!
*Actie geldig tot 31 juli 2020.