VORM JE VOORDEEL MET SPOT & SPARKLE!

Met Spot en Sparkle van PODE heb je alle mogelijkheden om jouw perfecte designfauteuil te creëren. Voor het mooie Fusion-leer en de fraaie kwaliteitsstof Steelcut Trio geldt namelijk een aantrekkelijke actieprijs. Beide materialen mag je natuurlijk ook combineren. Vraag onze adviseur naar de voorwaarden en stel je ideale Spot of Sparkle samen!

Deze actie loopt t/m 31 maart 2023


MAYON EN MAYURO NU TIJDELIJK SCHERP GEPRIJSD!


De stijlvolle comfortbank Mayon en fauteuil Mayuro van Leolux zijn nu extra aantrekkelijk. Kies voor een van de vele kleuren Senso-leer, en profiteer van een uiterst scherpe actieprijs! Vraag onze adviseur naar de voorwaarden.


Deze actie loopt t/m 31 maart 2023.

DE FELIZIA TIJDELIJK SCHERP GEPRIJSD.

Of je nu kiest voor een hoge of een lage rug, als je jouw Felizia laat uitvoeren in het mooie Senso-leder profiteer je altijd van een lage prijs!*

De actie loopt t/m 31 maart 2023.

*Vraag naar de voorwaarden bij een van onze adviseurs.

JIJ BENT ON TOP!

Nieuw in de collectie: tafel On Top. QLIV STUDIO ontwikkelde deze tafel, een licht en luchtig industrieel ontwerp, waarbij de kunst van het weglaten in optima forma is toegepast. Bij deze tafel is de koper ‘On Top’. De tafel is volledig zelf samen te stellen.

Het ontwerp van deze tafel is gebruikt als inspiratiebron voor de On Top stoelen, welke ook geheel naar eigen wens samen te stellen zijn.

Als introductiekorting voor deze zelf samen te stellen collectie krijgt u tot eind maart 15% korting op de gehele On Top Collectie van Qliv.

DE WARME WINTERWEKEN BIJ AUPING

Vanaf donderdag 22 december 2022 t/m zondag 5 februari 2023 ontvangt u wintervoordeel op alle bedden, boxsprings, matrassen én beddengoed van Auping tijdens de warme winterweken.

Dan kan jij deze winter lekker lang in bed blijven liggen. Zeker nu het zo koud is… Dus zoek snel de warmte op in onze showroom en ontdek jouw wintervoordeel.


De Wintersale is begonnen bij Van der Linde Interieur !

Breng snel een bezoek aan de showroom om de SALE artikelen te bekijken.